АБВ - основни кулинарни техники: Свинско и маслени сосове

16 декември 2017 (събота) 10:00 0 16:00 часа

Българското свинско месо е едно от най-качествените и предпочитани меса. На курса АБВ Свинско месо ще разберете как да избирате най-качественото месо, коя част за какво ястие е най-подходяща, ще приготвим перфектната крехка свинска пържола и ще научите 9-те най-чести грешки при нейното приготвяне. Ще замесим ароматен хляб с бекон и карамелизиран лук и ще опитатаме невероятния сладкиш със сини сливи и бекон.
Ще пречистим масло и ще направим 3 класически маслени соса.

Ястията ще бъдат опитани с чаша класно вино.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

Мариновани свински пържоли с пикантна салца от киви, манго и нар
Мариновани свински котлети
Запечени хрупкави ребърца със сос барбеку с ром
Ароматни джоланчета с гарнитура от кестени и нар
Свински котлети с картофи и билкова сметана по провансалски
Пай със свинска плешка
Хляб с лук и бекон
Сладкиш със сини сливи и бекон
Пречистено масло /Гхи/
Сос беарнез
Сос Холандез
Бьор блан

партньори:

Cartel
Kotanyi

Цена на курса: 140 лв.

Цена за ранно записване: 120 лв.

 

Регистрирай се и купи тук курс – Свинско и маслени сосове!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers, Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Кулинарна галерия