АБВ - основни кулинарни техники: Телешко месо и основни кафяви сосове

8 юли 2017 (събота) 10:00 0 16:00 часа

13 януари 2018 (събота) 10:00 0 16:00 часа

Ароматен, сочен телешки стек. Едно невероятно апетитно изкушение.
Но приготвянето на перфектното телешко месо си е цяла наука. Малко физика, химия, опит и желание за експерименти.
Ако искате да овладеете изкуството на перфектния стек, да научите какво се случва в месото, докато го готвим, за ролята на маринатите, солта и коя част по какъв начин се готви, заповядайте на курса АБВ Телешко месо.
Всички ястия ще бъдат опитани в компанията на чаша класно вино.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

Рибай блек ангъс стек
Маринован телешки стек с киви, с доматен винегрет
Телешки стек от бонфиле с коричка от шамфъстък и манго чатни
Телешко задушено в бира Гинес с чеснови кнедли
Телешко в патладжани
Оссо буко
Телешко Уелингтън
Телешки бульон
Сос Еспаньол
Сос Демиглас

партньори:

Cartel
Kotanyi

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук курс – Телешко месо и основни кафяви сосове!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers, Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Кулинарна галерия