Френска кухня и вино Елзас и Бургундия

31 март 2018 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

Ако обичате финеса на френските ястия и искате да се насладите на вечните класики като суфле, мус, coque au vin, Gateau moelleux, заповядайте заедно да сготвим тези невероятни ястия, които ще опитаме в компанията на най-добрите вина от Бургундия и Елзас на българския пазар.

Лектор: шеф Ивелина Иванова и Емил Коралов
Ивелина Иванова

Ще приготвим


С шеф Ивелина Иванова ще приготвите и опитате:

Суфле със скариди и ванилия
Gateau moelleux
Петел във вино
Писаладиер
Бургундска салата
Патешки гърди с ябълков мус.

 

В края на курса ястията ще бъдат опитани с чаша подходящо класно вино

партньори на курса:

Cartel

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 18 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
0884 940 748
02 951 66 34
02 951 66 37
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Кулинарна галерия