27 януари 2018 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.
Няма по-голямо удоволствие на света от това да готвиш с другите и след това да споделите заедно приготвената храна с чаша хубаво вино. На курса Испанска кухня ще приготвим 7 ястия с автентичен вкус и ще ги съчетаем с 4 отлични испански вина.
Ще поговорим за местните винени сортове и стиловете испанско вино, за характера и духа на испанската кухня и заедно ще приготвим свежо гаспачо, сервирано в ледена купа, тортия по кастилски, нахут с чорисо в чесново хлебче, задушени миди в херес с хамон, култовата волска опашка в червено вино и вездесъщата паеля от Валенсия. Ще завършим с бърз и фин десерт с къпини, карамел и кремсирене.
Лектор: шеф Ивелина Иванова и Емил Коралов