Френски уроци с Мик Купър - ТРЕТА ЧАСТ

11 февруари 2018 (неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

Френската кулинария и сладкарство винаги са били в основата на най-добрите кухни в света. Мик Купър е бил преподавател и директор в 5 от най-престижните училища по ресторантьорство и хотелиерство във Великобритания и е тук за да сподели с нас опита си в приготвянето на изискано френско меню по класически рецепти и технологии. В четири неделни курса ще бъдат приготвени различни менюта.

На курса Френски уроци с Мик Купър ТРЕТА ЧАСТ ще бъде приготвено следното меню:

  • Salad Nicoise / Салата нисоаз
  • Fish Otéro – (white fish Cod or haddock in a baked potato with prawns, white wine and cheese sauce) / Пълнени печени картофи с филе от треска и морски дарове в сос от бяло вино, масло и сирене
  • Escalope of pork with calvados, apple and cream / Свинско филе с калвадос, ябълки и сметана
  • Chocolate Truffle Torte [Richard Hughes] / Шоколадова трюфелова торта
  • PC&B Brown Bread / Черен хляб от Phoenix Cafe and Bakery

Лектор: шеф Мик Купър

MIK

партньори

Kotanyi

Цена на курса: 140 лв.

Цена за ранно записване: 120 лв.

 

Регистрирай се и купи тук – Трета част!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Кулинарна галерия