Френски уроци с Мик Купър - ЧЕТВЪРТА ЧАСТ

11 март 2018 (неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

Френската кулинария и сладкарство винаги са били в основата на най-добрите кухни в света. Мик Купър е бил преподавател и директор в 5 от най-престижните училища по ресторантьорство и хотелиерство във Великобритания и е тук за да сподели с нас опита си в приготвянето на изискано френско меню по класически рецепти и технологии. В четири неделни курса ще бъдат приготвени различни менюта.

 

На курса Френски уроци с Мик Купър ЧЕТВЪРТА ЧАСТ ще бъде приготвено следното меню:

  • Mussels Marinier / Задушени миди с бяло вино, масло и билки
  • Fillet of fish Caprice / Панирано филе от писия с банан
  • Lambs liver with sultanas and brandy / Агнешки дробета със стафиди и коняк
  • Gateau Pithiviers  / Гато Питивиер – Торта от многолистно тесто с бадеми и крем англез
  • Pain aux Noix [Roux] / Орехов хляб на Мишел Ру

Лектор: шеф Мик Купър

MIK

Цена на курса: 140 лв.

Цена за ранно записване: 120 лв.

 

Регистрирай се и купи тук – Четвърта част!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Кулинарна галерия

View stream on flickr