Постно гурме меню

25 ноември 2017 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

Ако си мислите, че постното меню е скучно или че веган и гурме са антоними, заповядайте на курса за приготвяне на най-вкусното и впечатляващо постно меню. Заедно ще приготвим 7 балансирани, невероятно вкусни и красиви ястия. Черешката на тортата ще бъдат уникални веган френски макарони с шоколадов ганаш и ще получите още безброй вкусни идеи.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

  • Тарт с тиква, кестени  и гъби
  • Стек от кашу и сушени домати  със сос от бяло вино и манатарки
  • Веган зеленчукови кюфтенца в сладко-кисел сос
  • Веган бургер с овесено хлебче,  майонеза, кюфте от леща и туршия от лайм
  • Брюкселско зеле с грозде, нар и орехи
  • Веган френски макарони с шоколадов ганаш
  • Спанак с кедрови ядки и стафиди по римски

Партньор на курса:

Cartel
Kotanyi

Цена на курса: 140 лв.

Цена за ранно записване: 120 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение