Риба и морски дарове 3

23 и 24 януари 2018 (вторник и сряда) от 18:00 до 21:00 ч.

Ароматен крехък октопод, нежни миди Сен Жак, сочни стриди, стек от риба тон…Невероятни  морски изкушения и изпитание за всеки готвач.

Ако искате да се научите да ги приготвяте лесно и много вкусно, заповядайте на третата част на курса за Риба и морски дарове.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

Менюто, което заедно ще приготвим и  ще съчетаем с подходящите вина е:

  • Миди Сен Жак на тиган с тай къри и чипс от листа от репички
  • Печени черни миди с моцарела и домати 
  • Стриди Рокфелер
  • Шведски рибени кюфтенца
  • Датска рибена супа
  • Турски пилаф с аншоа
  • Октопод на грил с ароматна  фава
  • Салата в тай стил със стек от риба тон

 

Партньор на курса:

Cartel
Kotanyi

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение