13 февруари 2018 (вторник) от 18:00 до 21:00 ч.
(за записване и наличности вижте тук)
Хубавият шоколад и доброто вино са създадени за ценители.
Дегустацията им е изключително вълнуващ процес на изследване на дълбочината на вкусовете и ароматите, които могат да се усетят със всички сетива. А доброто съчетание на шоколад и вино е едно ново ниво на постигане на върховно удоволствие.
Споделете с нас страстта си към тези две легендарни изкушения и заповядайте на кулинарно-сомелиерския курс Шоколад и вино.
На него ще дегустираме и съчетаем 5 невероятни гурме шоколада с произход с различно съдържение на какао с 5 класни вина. Ще говорим за принципите на съчетаване на вино и храна, за правилата за съчетаване на шоколад и вино, както и ще приготвим и опитаме 6 изненадващи гурме ястия с шоколад и какао.