Стекове и бургери

7 и 8 ноември 2017 (вторник и сряда) от 18:00 до 21:00 ч.

24 февруари 2018 (събота) от 18:00 до 21:00 ч.

 

Хубавият стек е най-чистото удоволствие за всеки любител на месото.

На този курс ще научите на теория и на практика тайните на съвременните топ-готвачи за приготвяне на перфектните стекове и бургери. Ще усетите невероятния вкус и текстура на съвършените парчета месо, сготвени по различни начини от различни породи и части.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

  • Сухо отлежал рибай рол стек, печен върху плоча от хималайска сол
  • Денвър стек блек ангъс
  • Бутчер стек блек ангъс
  • Ти-боун стек лимузин
  • Стек от бонфиле със сос от гъби и коняк
  • Сочни печени телешки ребърца със сос барбекю
  • Перфектния бургер на Хестън Блументал
  • Класически телешки бургер
  • Бургер с тъмна бира

 

Ще направим още:

  • Най-добрите хлебчета за бургери
  • Лек майонезен сос
  • Сос барбекю
  • Домашен кетчуп
  • Печен лук с балсамов оцет
  • Топено сирене за бургери

 

Партньор на курса:

Cartel
Kotanyi

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение