Телешко

14 октомври 2017 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

Ако искате да се запознаете със свойствата на месото, начините за неговата обработка и как да го направите по-сочно и крехко, заповядайте на този курс. Тайните на телешкото месо са много – произходът, времето и температурата са решаващи.

Лектор: Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

6 класически ястия от световната кухня с телешко месо:
пепър стек Wagyu и Black Angus

бьоф строганов

кордон бльо

телешко по бургундски

телешко филе с марсала

телешко по тайландски

 

В края на курса ястията ще бъдат опитани с чаша подходящо класно вино

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
0884 940 748
02 951 66 34
02 951 66 37
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Кулинарна галерия