Френски уроци с Мик Купър - ВТОРА ЧАСТ

19 ноември 2017 (неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

Френската кулинария и сладкарство винаги са били в основата на най-добрите кухни в света. Мик Купър е бил преподавател и директор в 5 от най-престижните училища по ресторантьорство и хотелиерство във Великобритания и е тук за да сподели с нас опита си в приготвянето на изискано френско меню по класически рецепти и технологии. В четири неделни курса ще бъдат приготвени различни менюта.

На курса с Мик Купър втора част ще бъде приготвено следното меню:

Френски уроци с Мик Купър ВТОРА ЧАСТ

  • Veloute Tompinambour  / Кремсупа от земна ябълка
  • Brioche Bun filled with seafood perfumed with with sauternes and orange /
    Пълнен бриош с морски дарове със сос от сотерн
  • Beef Bourguignon / Телешко по бургундски
  • Orange and Cointreau Souffle / Суфле с коантро и портокали
  • Brioche / Бриош

 

Лектор: шеф Мик Купър
MIK

Цена на курса: 140 лв.

Цена за ранно записване: 120 лв.

 

Регистрирай се и купи тук – Втора част!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. “Лъчезар Станчев”  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Галерия

View stream on flickr