Кулинарна програма сезон ЕСЕН-ЗИМА 2017-2018

Любими гурме бързи рецепти 1

Любими гурме бързи рецепти 1

3-4 октомври 2017
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френски макарони с Роси

Френски макарони с Роси

8 октомври 2017
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Телешко месо

Телешко месо

14 октомври 2017
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Шоколадови бонбони 2

Шоколадови бонбони 2

17-18 октомври 2017
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Лесни безглутенови сладкиши с Роси

Лесни безглутенови сладкиши с Роси

22 октомври 2017
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Африканска кухня

Африканска кухня: Етиопия и ЮАР

24 октомври 2017
(вторник)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
АБВ - Любими семейни десерти

АБВ – Любими семейни десерти

28 октомври 2017
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френски уроци с Мик Купър - част 1

Френски уроци с Мик Купър – част 1

29 октомври 2017
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Стекове и бургери

Стекове и бургери

7-8 ноември 2017
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Бързи сладкиши с Роси

Бързи сладкиши с Роси

12 ноември 2017
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Любими гурме бързи рецепти 2

Любими гурме бързи рецепти 2

14-15 ноември 2017
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френски уроци с Мик Купър - част 2

Френски уроци с Мик Купър – част 2

19 ноември 2017
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Тайните на ориза

Тайните на ориза

21-22 ноември 2017
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Постно гурме меню

Постно гурме меню

25 ноември 2017
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Тайните на масленото тесто с Роси

Тайните на масленото тесто с Роси

26 ноември 2017
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Риба и морски дарове 2

Риба и морски дарове 2

28-29 ноември 2017
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Тосканска кухня и вино

Тосканска кухня и вино

2 декември 2017
(събота)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френски макарони с Роси

Френски макарони с Роси

3 декември 2017
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Екзотична кухня - Тайланд

Екзотична кухня – Тайланд

5 декември 2017
(вторник)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френска кухня и вино от Бордо

Френска кухня и вино от Бордо

9 декември 2017
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
АБВ - Свинско месо и маслени сосове

АБВ – Свинско месо и маслени сосове

16 декември 2017
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Празнична коледна вечеря

Празнична коледна вечеря

19-20 декември 2017
(вторник)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Суши у дома

Суши у дома

9-10 януари 2018
(вторник-сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
АБВ - Телешко месо и основни кафяви сосове

АБВ – Телешко месо и основни кафяви сосове

13 януари 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Скандинавска кухня

Скандинавска кухня

16 януари 2018
(вторник)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Риба и морски дарове 3

Риба и морски дарове 3

23-24 януари 2018
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Испанска кухня и вино

Испанска кухня и вино

27 януари 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Основни техники с Мик Купър - свинско месо

Основни техники с Мик Купър – свинско месо

28 януари 2018
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Турска кухня

Турска кухня

30-31 януари 2018
(събота)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Италианска кухня 1

Италианска кухня 1

6-7 февруари 2018
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Португалска кухня и вино

Португалска кухня и вино

10 февруари 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френски уроци с Мик Купър 3

Френски уроци с мик Купър – част 3

11 февруари 2018
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Шоколад и вино

Шоколад и вино

13 февруари 2018
(вторник)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Любими семейни закуски

Любими семейни закуски

17 февруари 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Кухните на Изтока - Мароко и Ливан

Кухните на Изтока – Мароко и Ливан

20-21 февруари 2018
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Стекове и бургери

Стекове и бургери

24 февруари 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Основни техники с Мик Купър - МУСОВЕ, ТЕРИНИ, ПАРФЕТА

Основни техники с Мик Купър – МУСОВЕ, ТЕРИНИ, ПАРФЕТА

25 февруари 2018
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Домашна паста

Домашна паста

6-7 март 2018
(вторник и сряда)
18:00 – 21:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Провансалска кухня и вино

Провансалска кухня и вино

10 март 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френски уроци с Мик Купър - част 4

Френски уроци с Мик Купър – част 4

11 март 2018
(неделя)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Агнешко месо

Агнешко месо

17 март 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ
Френска кухня и вино: Бургундия и Елзас

Френска кухня и вино: Бургундия и Елзас

31 март 2018
(събота)
10:00 – 16:00 ч.

ДЕТАЙЛИ