АБВ - основни кулинарни техники - Супи, салати и дресинги

8 февруари 2020 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

(за записване и наличности вижте тук)

Няма съмнение, че супите и салатите са сред най-полезните храни. Ако имате нужда от свежи идеи за вашите салати, на курса АБВ Супи и салати ще получите 40 рецепти за дресинги и още много идеи за разнообразни и вкусни съчетания.
На курса ще направите перфектната застройка, която никога не се пресича. Ще приготвите най-популярните български и световни класики от жанра на салатите и супите.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

Салати:
Салата Уолдорф
Салата Нисоаз
Веган салата с броколи, цвекло и годжи бери с дресинг от мед и нар
Азиатска салата със стъклено фиде и помело с джинджифилов дресинг
Салата с бисквитки от пармиджано и дресинг от боровинки

Супи:
Родопска картофена чорба
Шкембе чорба
Френска лучена супа
Кремсупа от аспержи
Тай супа том ям със скариди

Цена на курса: 150 лв.

Цена за ранно записване: 130 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers, Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Кулинарна галерия

Преглед на стрийминга на flickr