Домашен хляб

7 и 8 ноември 2015 (събота и неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

Курс Домашен хляб

Никой не може да устои на аромата на току-що изпечен домашен хляб, но за да бъде лека и хрупкава коричката му и нежна и ароматна вътрешността му са нужни малко знания, опит и …магия.

На курса за хляб ще научите основните техники на месене на меко и твърдо тесто с мая.

Ще видите и усетите тайните на месенето и печенето на най-вкусните хлябове в света.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

фокача с розмарин

сицилиански домашен хляб със сушени домати и пармиджано

френски ръжен селски хляб

фугас

шведски пълнозърнест хляб с ядки

български милинки

содена питка

бърз царевичен хляб

хляб с шампанско и босилек

ароматна сочна пита с дъх на карамел, коняк и стафиди.

Партньори на курса:

Oetker

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг, а след 19 часа и в събота и неделя – паркирането е безплатно.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение