Домашен хляб и закуски 2

4 юни 2021 (петък) от 10:00 до 17:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Хлябът е велика и свещена храна. Разнообразието му от форми, вкусове и текстури в целия свят е огромно и неограничено.

Ако досега не сте се престрашавали да замесите хляб или ви трябват основни умения, или пък нови идеи,  заповядайте да направим заедно 10 невероятни хляба от цял свят.

Ще работим по различни технологии – древни и съвременни, за да сътворим най-вкусните хлебни творения.

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

  • Лесен хляб с квас и лимец без месене
  • Италиански пиадини
  • Френски хляб Епи
  • Празнична турска памук погача
  • Лесни френски багети
  • Френски бриош с маслини и сушени домати
  • Бърз хляб с чедър и тиквички
  • Грузински хлебчета хачапури аджарули с пълнеж от сирене, масло и яйце
  • Пълнен хляб с козе сирене, карамелизиран лук и маслини
  • Фокача с пресни чери доматчета и риган 

 

 

 

Цена на курса: 160 лв.

Цена за ранно записване: 130 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение