Домашно сирене

13-14 октомври 2020 (вторник-сряда) от 18:00 до 21:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Ако си мислите, че в града е невъзможно да си направите сирене вкъщи, заповядайте две вечери да направим няколко български и италиански класики от мляко. Ще споделим с вас всички тайни и технологии за приготвяне на сирене и кашкавал, както ще направим и сирене от кашу с естествена ферментация с домашно приготвена закваска от кълнове от лимец.

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

• прясно сирене
• биволска моцарела
• пресен кашкавал
• рикота
• маскарпоне
• веган сирене от кашу/с ферментация/,
• биволско кисело мляко
• „бял мъж“ от прясно сирене

 

 

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение