Храна за дома и офиса: Хранене според автоимунен протокол

13 октомври 2019 (неделя) от 10:00 до 15:00 ч.
12 януари 2020 (неделя) от 10:00 до 15:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Хипократ е казал: „Нека храната бъде твоето лекарство и твоето лекарство бъде храната“.

Автоимунните заболявания са резултат от взаимодействието между нашите гени и средата, в която живеем.

Факторите на околната среда най-общо могат да се разделят на такива, които лесно може да овладеем, като хранене сън и стрес и други, които не може да контролираме. Не може да променим гените си но може да увладеем храненето си!

Този курс е за всички, които биха искали да променят начина си на живот чрез храненето и са последователи на автоимунния протокол (АИП) на д-р Сара Балантайн.

Автоимунният протокол е протокол фокусиран върху консумацията на богата на нутриенти храна, здравословни мазнини, висококачествени протеини и подходящи въглехидрати, които биха подпомогнали организма в увладяването на дадено автоимунно заболяване. За разлика от други диети, този протокол не е ориентиран около приема на калории. Идеята му е да елиминира храните, които потенциално могат да увеличат симптомите на дадено автоимунно заболяване.

По време на курса ще научим:

  • Основни техники за лесно и бързо приготвяне на вкусни ястия дори и при ограничен списък от продукти!
  • Ще разберем как да приготвим любимите семейни ястия в АИП вариант и с кои продукти може да заменим забранените такива.
  • Ще научим как да организираме седмичното си пазаруване и меню, така че да си подсигурим поне 3 основни ястия на ден.
  • Ще научим още как да си приготвим обяд и леки закуски за следващия ден с остатъците от вечеря.

 

 

 

Лектори: шеф Деси Славчева


Ще приготвим

  • Такоси с хрупкава маруля и скариди.
  • АИП супа топчета.
  • Спагети от тиквички и недоматен сос.
  • Пиле с „ориз“ от карфиол.
  • Вкусни сандвичи с риба и целина.
  • Бургери с телешко и хрупкави сладки картофи.
  • Бананови палачинки с ябълки и кокос.
  • Тиквени понички.
  • „Панакота“ с дребни горски плодове.

 

 

 

Цена на курса: 150 лв.

Цена за ранно записване: 130 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение