Гурме меню с карфиол и броколи

18 февруари 2020 (вторник) от 18:00 до 21:00 ч.

(за наличности вижте ТУК)

Малцина знаят, че броколито и карфиолът са прародители на всички роднини на зелето и са много по-вкусни, лесно усвоими и полезни от всички тях.

Ако искате да овладеете тънкостите в приготвянето им, да научите с какво се съчетават най-добре, да правите супер вкусни, интересни и здравословни ястия с тях, заповядайте на курс при нас.

 

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим заедно и ще опитаме

  • Пица от карфиол и пармиджано
  • Стек от карфиол с киноа и тиквички
  • Пастет от печен карфиол и орехи
  • Печен боб с карфиол, броколи, бекон и рокфор
  • Риба къри на фурна с броколи
  • Месно руло с броколи и чедър
  • Кюфтенца от броколи и пармиджано

 

 

 

Цена на курса: 120 лв.

Цена за ранно записване: 100 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение