Гурме стекове и бургери

28 септември 2019 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

7 март 2020 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

(за наличности вижте ТУК)

Стековете и бургерите са любима храна за много хора. Ако искате да разчупите стереотипите и да впечатлите близки, роднини и приятели с невероятно вкусни и интересни кулинарни преживявания, заповядайте заедно да приготвим 4 стека и 2 бургера с различни ингредиенти, вкусове и текстури.

 

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

  • Стек от риба тон  в японски стил с два вида сос
  • Телешки рибай стек Делмонико с розмарин, гъби и сушени домати с балсамов сос
  • Стек от елен със сос от червено вино и шоколад
  • Агнешки стек, маринован в хариса и кисело мляко, гарниран с печен ароматен карфиол и нахут в марокански стил
  • Пухкаво хлебче за бургер – бриош
  • Вегетариански бургер от печен боб и фета с карамелизиран лук и млечен сос
  • Бургер със сьомга и скариди и сос ремулад

 

 

Цена на курса: 180 лв.

Цена за ранно записване: 150 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение