Ивелина Иванова

Ивелина Иванова
е създателят и основният преподавател на Кулинарно училище „Меню“. Професионалният й опит като шеф-готвач на сайта за модерно хранене menumag.bg, постоянният й стремеж към усъвършенстване и внимателното й отношение към курсистите гарантират, че всеки от тях ще извлече възможно най-много знания, умения и удоволствие от обучението си при нея.

rosi

Росица Златева
е професионален сладкар с 15 годишен опит в сладкарството. Обожава да създава всякакви сладкиши и декорации от шоколад и захарно тесто. Винаги е усмихната и позитивна и заразява всички с добро настроение. С опит в обучението на млади сладкари, тя вдъхва увереност на всички и с лекота забърква неустоими сладки вълшебства.

Desi Tomova

Деси Томова
е кулинарен ентусиаст с дългогодишен опит в приготвянето на сладки и солени изкушения.В стремежа си към усъвършенстване и създаване на вкусни и красиви ястия тя посещава безброй кулинарни школи и курсове и се учи от най-добрите български и чуждестранни сладкари и готвачи. Работила е в най-известните сладкарници и ресторанти в София. С внимателен подход към хората и ингредиентите, тя с готовност споделя опита си с всички, които имат желание да се учат.

MIK

Мик Купър
е успешен шеф-готвач с 22 годишен опит в преподаването на кулинарни науки в най-престижните колежи по хотелиерство и ресторантьорство във Великобритания – Emmanuel Collegе и Clare College в Кембридж, Grimsby Collegе в Гримзби и дългогодишен директор на City College в Норуич.

petja-new

Петя Шмарова
e акредитиран преподавател и демонстратор на Patchwork Cutters. Акредитиран преподавател е към PME International, пише за списание Cake Craft Decoration. Печелилила е награди на международни състезания за декорация, сред които Златен медал от Cake International Birmingham 2015.

dimo

Димо Димов
е шеф-готвач и собственик на една от водещите у нас кетъринг компании – Cult Gourmet Catering, както и на няколко ресторанта за качествена храна. Шеф Димов безспорно е повлиян най-вече от класическата френска кулинария.
В момента той е сред най-опитните и награждавани топ готвачи у нас с впечатляваща кариера и редица отличия зад гърба си.

dancho

Йордан Дъбов
Той е единственият у нас лицензиран кафе инструктор и майстор бариста от Европейската асоциация за специално кафе (SCAE); международен съдия и член на журито на най-престижния конкурс в света на кафето, създател и собственик на първата българска пекарна за гурме кафе Dabov Specialty Coffee и съосновател на Асоциацията на българските баристи.

angel-boraliev

Ангел Боралиев
е амбициозен млад талант, носител на два златни медала в престижно балканско кулинарно състезание.

Кариерата си започва като готвач, но влечението му към красивото оформление на храната постепенно го води към карвинга. Учи се упорито от известни азиатски майстори и скоро талантът му е забелязан. Работи за най-добрите хотели по Черноморието и участва в многобройни карвинг изложби. Следващата стъпка на Ангел е с удоволствие да сподели с нас своето майсторство.
Петър Петров

Петър Петров

Шеф Петър Петров започва своята кариера в Кипър. След 3 години се връща в България, където задълбочава своите позания, като завършва Международна академия на VIP ресторантьорски кадри“Интерменю“.
Вече като дипломиран главен готвач, той заминава за Англия, където последователно е sous chef в ресторант The Rose, а след това и главен готвач на кетъринга на George and Dragon. Желанието да приложи наученото в родината си го връща в България и започва да работи с шеф Димо Димов. През 2013 е победител в българския етап на свръхпрестижното кулинарно състезание Bocuse d’Or.