Бързи домашни сладкиши

26 януари 2020 (неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Ако неочаквани гости ви се усмихнат на вратата или просто ви се хапва нещо сладко и много вкусно, а нямате време, заповядайте на курса за бързи и лесни домашни сладкиши с Альона Стойчева. Тук ще усвоите безброй сладкарски техники и малки хитрини, за да обирате овациите на всички близки и познати и да ви се получават винаги сладкишите /пандишпан, маслено тесто, италиаски меренг, работа с агар и желатин, глазура от горски плодове, работа с пош, лесни и ефектни украси.

На курса е осигурен лек обяд с чаша хубаво вино.

 

Лектори: Альона Стойчева
Альона Стойчева

Ще приготвим

  • Бързи тортички с бананов крем и нутела
  • Тарталети с пухкав италиански меренг и глазура от горски плодове
  • Постни овесени сладки с мед и боровинки
  • Йогурт крем с бейлис
  • Шоколадови мъфини с малини и мента

 

 

Цена на курса: 150 лв.

Цена за ранно записване: 130 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение