Любими супи 2

3 април 2021 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Спор няма, че супата е сред най-засищащите и полезни блюда. Тя може да има безброй лица –
лека бистра и ефирна или плътна, гъста и много хранителна. Със застройка или не, тя е важна
част от диетата на всяко семейство. На този курс ще приготвим заедно 12 супи с различни
техники, текстури и вкусове, които гарантирано ще станат любими на цялата фамилия.

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

• Запечена доматена кремсупа
• Турска супа с телешки език
• Гъбена чорба с киселец и мента
• Рибена супа със скариди
• Пилешка супа с бадеми
• Супа от царевица и печени чушки
• Кремсупа от тиквички, грах и топено сирене
• Пролетно минестроне с прясна паста
• Кремсупа с целина, орехи и синьо сирене
• Студена кремсупа от авкадо и краставици
• Кремсупа от картофи и печен чесън със спанак и сирене
• Супа от коприва и овесени ядки

 

 

Цена на курса: 160 лв.

Цена за ранно записване: 130 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение