3 април 2021 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.
(за наличности вижте тук)
Спор няма, че супата е сред най-засищащите и полезни блюда. Тя може да има безброй лица –
лека бистра и ефирна или плътна, гъста и много хранителна. Със застройка или не, тя е важна
част от диетата на всяко семейство. На този курс ще приготвим заедно 12 супи с различни
техники, текстури и вкусове, които гарантирано ще станат любими на цялата фамилия.
Лектор: шеф Ивелина Иванова

• Запечена доматена кремсупа
• Турска супа с телешки език
• Гъбена чорба с киселец и мента
• Рибена супа със скариди
• Пилешка супа с бадеми
• Супа от царевица и печени чушки
• Кремсупа от тиквички, грах и топено сирене
• Пролетно минестроне с прясна паста
• Кремсупа с целина, орехи и синьо сирене
• Студена кремсупа от авкадо и краставици
• Кремсупа от картофи и печен чесън със спанак и сирене
• Супа от коприва и овесени ядки