Никулденско прознчно меню

30 ноември 2021 (вторник) от 18:00 до 21:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Никулден е един от най-вкусните празници в календара. Ако не можете да изберете какво да приготвите за семейството и гостите или ако още сте предубедени към шарана, заповядайте на курса заедно да направим 8 традиционни и модерни предложения с морски, речни риби и морски дарове.

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

• Празничен рибник
• Пълнен шаран с орехи, печен върху кисело зеле
• Риба в гювечета със зеленчуци и вино
• Сьомгова пъстърва в сос с печени чушки
• Сьомга терияки с грахов сос с уасаби, гарнирана с хрупкава лимонова бисквита с хайвер от летяща риба
• Пармезанова пъстърва, гарнирана със спагети от тиквички
• Пълнен лаврак със скариди и миди
• Канапе от домашно пушени скариди, печени чушки и гуакамоле

 

 

Цена на курса: 150 лв.

Цена за ранно записване: 120 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение