класика

Празнично великденско меню

14 и 15 април 2020 (вторник и сряда) от 18:00 до 21:00 ч.

(за записване и наличности вижте тук)

Ако се чудите какво да бъде празничното меню за Великден и как да изненадате и впечатлите семейството и всички гости, заповядайте на курса Празничен Великденски обяд.

Заедно ще приготвим и ще се насладим в компанията на много класни вина.

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

  • Салата от зелени пролетни листа и репички, печено козе сирене в бекон и хрупкаво хлебче с пастет от маслини
  • Крем от рукола и тиквички с пяна от босилек, печен в яйчни черупки
  • Киш с аспержи и рокфор
  • Хляб с лук и пармиджано с маслена билкова коричка
  • Бавно печено агнешко бутче в букет от ориенталски подправки  със свежа гарнитура със сумак
  • Печени мачкани тиквички с чесън, билки и зехтин
  • Топъл козуначен пудинг с моцарела, бадеми и ябълки
  • „Фантастик“ с бадемова бисквита, мус от шамфъстък, малини и ягоди

 

 

Цена на курса: 170 лв.

Цена за ранно записване: 140 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение