27 и 28 април 2021 (вторник и сряда) от 18:00 до 21:00 ч.
(за записване и наличности вижте тук)
Приготвянето на празнично меню винаги е било предизвикателство, а Великден е един от най-светлите празници, който събира близки и приятели на една трапеза. Колкото е по-богата и вкусна, толкова всички са по-щастливи и доволни.
Заповядайте да направим едно цялостно меню, което да донесе радост и пролетно настроение на малки и големи. Заедно ще приготвим и опитаме на празнично подредената маса.
Лектор: шеф Ивелина Иванова

Дърпано агнешко бутче в букет с ориенталски подправки, хариса и свежа гарнитура
- Булгур-пилаф с домати, патладжани и лимоново кисело мляко
- Богат пай с печени зеленчуци и рикота
- Козуначена торта с карамелизирани банани и шоколад
- Салата от зелени пролетни листа и репички, печено козе сирене в бекон и хрупкаво хлебче с пастет от маслини
- Крем от рукола и тиквички с пяна от босилек, печен в яйчни черупки
- Хляб с лук и пармиджано с маслена билкова коричка
- Печени мачкани тиквички с чесън, билки и зехтин
- „Фантастик“ с бадемова бисквита, мус от шамфъстък, малини и ягоди