Стрийтфууд от близо и далеч

29 януари 2022 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Няма спор, че уличната храна днес е на мода. Тя е изключително разнообразна, цветна, вкусна, атрактивна, поле за изява на световно известни и начинаещи готвачи.

Но тя е израз и на история, на отношението на нацията към храната й.

Ако искате да опитате 8 от най-вкусните улични храни по света, заповядайте на нашия курс.

 

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

1. Бургер с дърпано свинско и сос барбекю с ананас
2. Хрупкаво панирано пикантно пиле
3. Кесадия с чорисо, гъби и два вида сирене
4. Начос с царевица на грил, лайм и сос със сирене по мексикански
5. Китайски хлебчета на пара със зеленчуков пълнеж
6. Виетнамски пролетни рулца със скариди с 2 соса
7. Сабих – стрийт фуд с персийски произход с арабско хлебче, патладжани и пикантна ароматна салата от нахут
8. Лучена пакора /хрупкави лучени кюфтенца/ с чатни от тамаринд

 

 

Цена на курса: 160 лв.

Цена за ранно записване: 130 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение