Тиймбилдинги и обучения

Кулинарни уроци в екип

Нашата програма за корпоративни клиенти е изключително популярен и съвременен начин за канализиране на отношенията в работния екип. Екипното готвене е подходящ формат както за съсредоточаване на участниците в началото на корпоративно събитие, така и за отпразнуване на успешното приключване на проект.

Работейки заедно с помощта на професионален шеф-готвач, участниците приготвят многостепенно тематично меню, на което ще се насладят в края на събитието.

Кулинарните уроци в екип са за групи до 30 души. Събитието е предназначено както за фирмени екипи, така и за приятелски групи.

Какво предлагаме:

 • Удобна и приятна зала с кухня с достатъчно пространство и за работа, и за обяд. Оборудването в кухнята е съвременно и качествено, но уредите са домашни, така че всеки може да сготви научените рецепти вкъщи.
 • Инструкторът е шеф-готвач с 20 годишен професионален опит включително и в създаването и провеждането на кулинарни курсове. Освен това има и магистърска диплома по организационно развитие и управление на персонала.
 • Абсолютно специфичен подход към всяка група и към всеки отделен участник. Често по желание на участниците в курсовете приготвяме рецепти, които са им интересни или трудни.
 • Използват се класически готварски техники, но се прилагат и много кулинарни тънкости и трикове. Готвенето е съобразено със световните тенденции на здравословното хранене.
 • Обсъждат се всякакви аспекти на готвенето и храненето – здравословни, културни, екологични. Важна тема е и съчетаване на вкусове и на храни по най-добрия начин.
 • По време на събитието се обръща внимание на всички продукти, качеството им, откъде може да се намерят при отлично съотношение цена-качество.
 • Интересни и изключително качествени вина по време на готвенето и по време на обяда, както и основни познания за съчетаването на храна с вино.
 • Кулинарна култура и кулинарно въображение.

 

Направете запитване:

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Обученията се провеждат
  в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

  София
  ул. „Лъчезар Станчев“  5,
  Sopharma Business Towers,
  Търговски център, ет.2

  Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

  За повече информация:
  02 951 66 34
  02 951 66 37
  088 494 07 48
  menu@menumag.bg