30 януари 2021 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.
(за записване и наличности вижте тук)
Ако ви се иска да опитате най–доброто вино и кухня от сърцето на Италия, заповядайте да сготвим заедно най-емблематичните ястия на Тоскана и да пием най-добрите тоскански вина на българския пазар.
Ще научите най-важното за сортовете и стила на вината на Тоскана, подходящите за тях съчетания с храна, за характерните особености на кухнята в тази земя на слънце, вино и маслини.
Ще правим ръчна прясна паста със сос от патица и манатарки, вкусни и ароматни риби и морски дарове в богат сос от билки, зеленчуци и бяло вино, ще приготвим най-известните тоскански супа и салата – риболита и панцанела. Ще завършим с невероятният сочен шоколадов сладкиш с бадеми и дъх на амарето – цукото.