В света на пенливите вина

16 декември 2021 (четвъртък) от 18:30 до 21:00 ч.
10 февруари 2022 (четвъртък) от 18:30 до 21:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Виното и сиренето са вечни и неоспорими партньори.
Прекрасни поотделно, в комбинация те стават неустоими.
Дали е по-елегантно и сочно, по-могъщо и таниново, леко, с изявени аромати или сладко, за вашето вино съществува подходящото сирене. Но лесна задача ли е съчетаването на сирене и вино? Нека открием заедно.

Лектор: Юлия Костадинова

Дългогодишен винен журналист и главен редактор на сайта DiVino.bg, Юлия е уважаван специалист, дегустатор и лектор.
Тя е един от създателите на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste, част от журито на значими международни и български конкурси, сред които и Concours Mondial de Bruxelles. Член е на престижния световен клуб Circle of Wine Writers.

Ще приготвим

Очаквайте скоро повече информация

 

 

Цена на курса: 140 лв.

Цена за ранно записване: 110

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение