Здравословни сладкиши без захар и глутен 3

16 юли 2021 (петък) от 10:00 до 16:00 ч.

(за наличности вижте тук)

Дори без захар и пшенично брашно сладкишите могат да бъдат невероятно вкусни. С правилна технология и здравословни продукти можем с чиста съвест да „прегрешаваме“ със съблазнителни на вид и вкус сладости, които да ни доставят огромно удоволствие.

Ако искате да видите как ще направим без грам захар, брашно и животински продукти хрупкаво маслено тесто, сметана, шоколадов мус, карамелен сос и пандишпан и за какво служат и колко са вкусни семената от босилек, заповядайте на нашия курс.

 

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова
Ивелина Иванова

Ще приготвим

  • Нежен ягодов сладкиш
  • Веган шоколадова торта Шварцвалд с мариновани вишни
  • Ябълков пай с плодов карамел
  • Веган пекан пай с кленов сироп
  • Шоколадов мус с малинов сос
  • Трюфели със смокини, канела, сусам и ябълково брашно
  • Зелено крем-смути с ананас и семена от босилек

 

 

 

Цена на курса: 160 лв.

Цена за ранно записване: 130 лв.

 

Регистрирай се и купи тук!

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

Курсовете се провеждат
в модерно оборудваната кухня на Меню на адрес:

София
ул. „Лъчезар Станчев“  5,
Sopharma Business Towers,
Търговски център, ет.2

Търговският комплекс разполага с платен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

За повече информация:
02 951 66 34
02 951 66 37
088 494 07 48
menu@menumag.bg

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение