На курса заедно ще приготвим:
- Шоколодав флан с лешници и елда
Класически френски печен десерт с бисквитена кора и крем, в модерна интерпертация с пралине от елда и лешници и поръсен със зрънца печена елда
- Клафути с круши и мед
Безглутеново палачинково тесто върху основа от сотирани в мед и ром круши и поръсен с филирани бадем
- Тарт с орехи
Бързо печиво с тънка бисквита и плънка от пресни орехи.
- Poire Belle Helene (Круша хубавата Елена)
Поширана в източни подправки круша, полята с топъл шоколадов сос, запечени филирани бадеми и топка ванилов сладолед
- Котешки езичета
Ухаещи на масло, хрупкави и топящи се в устата, с вкус на забравено детство
- Горещ шоколад
И една сгряваща тялото и душата напитка за хладните дни с истински хубав шоколад