Няколко думи за нас

Кулинарно училище МЕНЮ

Кулинарно училище МЕНЮ предлага избрани курсове за непрофесионалисти, които разкриват кулинарни тънкости и тайни, дават нови идеи за вкусна и красива храна и запознават със съвременните тенденции в готварското изкуство.

Още от самото си създаване Кулинарно училище МЕНЮ се превърна в място за кулинарно вдъхновение, в което шеф-готвачи и преподаватели разкриват пред участниците в курсовете тайните на готварското и сладкарското изкуство.

Следвайте ни

Тиймбилдинги и обучения
Знания

Кулинарно училище МЕНЮ дава знания и важна информация за:

  • тайните на най-добрите съчетания на вкусове, аромати и текстури
  • физическите свойства на продуктите и реакцията им при топлинна обработка
  • различни техники и тънкости за приготвяне на най-вкусната храна от цял свят
  • как и къде да изберем най-качествените продукти
За кого е

Кулинарно училище МЕНЮ е за всички, които:

  • имат специално отношение към храната
  • търсят вдъхновение от световните кулинарни тенденции
  • интересуват се от вкусно, здравословно и балансирано хранене
  • отворени са към нови кулинарни идеи и практически съвети
  • искат да експериментират и да стават все по-добри в готвенето
  • търсят нови идеи да разнообразят домашното меню
  • желаят да подарят на себе си или на някой близък вкусно преживяване да забравят за няколко часа всички свои грижи и да се потопят в ароматния и красив свят на кулинарното изкуство
Още

В кулинарно училище МЕНЮ можете още да:

  • Празнувате малки тържества с вдъхновяващо и изискано меню, изготвено специално за всеки отделен случай – рождени дни, балове, момински партита, baby shower, детски партита с готвене
  • Направите подготовка за вашето супер домашно парти, с които да накарате всички да ви се възхищават
  • Ползвате консултантски услуги за изготвяне на менюта, рецепти, идеи за кулинарни празници
Осигуряваме

На курсовете в кулинарно училище МЕНЮ осигуряваме:

  • престилки и основни инструменти за всички участници
  • копие от рецептите, които се приготвят
  • чаша кафе или чай с малка тематична закуска в началото на всеки курс
  • след приготвяне на менюто от съответния курс, храната се разпределя между всички участници и може да се консумира на място или да се опакова за вкъщи
  • всички курсисти участват заедно в подготовката и приготвянето на храната
  • на сладкарските курсове и тези за хляб се осигурява вкусен лек обяд
  • чаша-две хубаво вино за настроение по време на курса
  • приятна обстановка и индивидуално отношение към всеки курсист
Лектори

В кулинарно училище МЕНЮ

Запознайте се с нашият екип.

Ивелина Иванова

Ивелина Иванова

ОСНОВАТЕЛ / УПРАВИТЕЛ

е създателят и основният преподавател на Кулинарно училище „Меню“. Професионалният й опит като шеф-готвач на сайта за модерно хранене menumag.bg и сп. Меню, постоянният й стремеж към усъвършенстване и внимателното й гостоприемно отношение към курсистите гарантират, че всеки от тях ще извлече възможно най-много знания, умения, вдъхновение и удоволствие от обучението си при нея. Автор на 14 кулинарни книги, с енциклопедични познания в кулинарията, тя със страст и отдаденост ще ви потопи в невероятния свят на изкуството за приготвяне на вкусна, здравословна и красива храна във всичките й форми.

Тони Ламбер

Тони Ламбер

МАЙСТОР СЛАДКАР
Антоанета Ламбер открива финеса на френското сладкарство преди около десет години и за нея това се превръща в истинска страст. Любопитството й я води както към класическите сладкиши, така и към модерните интерпретации на съвременното поколение шефове-звезди. Посещавала е няколко готварски курса в Париж, а всяко пътуване до френската столица добавя по някое ново попълнение към колекцията й от сладкарски книги. Тони не спира да изпробва нови техники и рецепти и за радост на многото свои приятели, обича да споделя своето хоби с тях в уютната зелена градина на дома си.
Деси Томова

Деси Томова

МАЙСТОР СЛАДКАР

е майстор сладкар с дългогодишен опит в приготвянето на сладки и солени изкушения.В стремежа си към усъвършенстване и създаване на вкусни и красиви ястия тя посещава безброй кулинарни школи и курсове и се учи от най-добрите български и чуждестранни сладкари и готвачи. Работила е в най-известните сладкарници и ресторанти в София. С внимателен подход към хората и ингредиентите, тя с готовност споделя опита си с всички, които имат желание да се учат.

Михаил Иринчев

Михаил Иринчев

БИРЕН ЕНТУСИАСТ

Михаил Иринчев, заедно със съпругата си Петя, варят бира от около 6 години. Причината да се запалят е комбинация от любов към хубавата бира плюс случайна среща с Темелко Пампов (един от пионерите на домашната бира в България) в Южния парк преди години, когато си купуват първото издание на книгата „Домашна бира – това е лесно!“ от него. За времето в което се занимават с това хоби имат около 110+ варки зад гърба си. Ентусиазмът към хобито прераства в малък семеен бизнес преди около 4 години, когато отварят магазин за суровини и инструменти за бира в София true.beer. Вярвайки че всяка бира има своя смисъл и място във вселената, пият и експериментират с варки в почти всички стилове.

Да готвим

В кулинарно училище МЕНЮ готвим със страст и отдаденост

0
ОСНОВАНО
0 +
КУРСИСТИ
0 +
ПАРТНЬОРИ
0 +
УНИКАЛНИ КУРСА