За любимите хора

Кулинарно училище МЕНЮ предлага подаръчни ваучери за кулинарните курсове

Имате възможност да закупите ваучер на определена стойност или за конкретен курс от програмата на Кулинарното училище

Общи условия за ползване на ваучер за Кулинарен курс

 • Всеки издаден ваучер е валиден 6 месеца
 • Притежателят на ваучер трябва предварително да се свърже с нас на тел: 0888 364651 и да запази място за избран вече от него курс. След избор и записване за конкретен курс, притежателят на ваучер има възможност да освободи мястото си и да се запише за друг курс (или друга дата на същия) най-късно 7 дни преди провежаднето на курса.
 • При прехвърляне на курс, който е на по-висока стойност, от тази на ваучера,
  разликата в цената се доплаща.
 • При прехвърляне на курс, който е на по-ниска стойност, от тази на ваучера,
  за остатъка от сумата могат да се закупят продукти, подправки и кулинарни аксесоари от магазина на училището
 • Суми по закупени ваучери не се възстановяват
 • Ако желаете да закупите ваучер-подарък за конкретен курс, попълнете вашите данни във формуляра за съответния курс и в полето Допълнителна информация напишете името на човека, на когото искате да подарите курса. Ще получите електронен ваучер-подърък на посочения от вас e-mail адрес
 • Ако притежавате ваучер за конкретна сума можете да се обадите на посочените телефони за да си запазите място за избран от вас курс или да направите заявка за курса през сайта, посочите плащане с банков превод/без да осъществявате плащане/ и в полето Допълнителна информация попълните номера на вашия ваучер и сумата за него. Ако ваучерът е на сума по-ниска от стойността на желания курс, доплащането можете да направите на място по време на курса. Ако е за по-висока сума, за остатъка можете да си изберете продукти, вино, аксесоари и подправки от магазина на училището.
Подаръчни ваучери
Подаръчни ваучери

Заявете подаръчен ваучер на избрана стойност

или изберете курс ТУК и се СВЪРЖЕТЕ С НАС