Екипна работа
Кулинарни уроци в екип
Нашата програма за корпоративни клиенти е изключително популярен и съвременен начин за канализиране на отношенията в работния екип. Екипното готвене е подходящ формат както за съсредоточаване на участниците в началото на корпоративно събитие, така и за отпразнуване на успешното приключване на проект.
Работейки заедно с помощта на професионален шеф-готвач, участниците приготвят многостепенно тематично меню, на което ще се насладят в края на събитието.
Кулинарните уроци в екип са за групи до 20 души. Събитието е предназначено както за фирмени екипи, така и за приятелски групи.
Какво предлагаме:
- Удобна и приятна зала с кухня с достатъчно пространство и за работа, и за обяд. Оборудването в кухнята е съвременно и качествено, но уредите са домашни, така че всеки може да сготви научените рецепти вкъщи.
- Инструкторът е шеф-готвач с 20 годишен професионален опит включително и в създаването и провеждането на кулинарни курсове. Освен това има и магистърска диплома по организационно развитие и управление на персонала.
- Абсолютно специфичен подход към всяка група и към всеки отделен участник. Често по желание на участниците в курсовете приготвяме рецепти, които са им интересни или трудни.
- Използват се класически готварски техники, но се прилагат и много кулинарни тънкости и трикове. Готвенето е съобразено със световните тенденции на здравословното хранене.
- Обсъждат се всякакви аспекти на готвенето и храненето – здравословни, културни, екологични. Важна тема е и съчетаване на вкусове и на храни по най-добрия начин.
- По време на събитието се обръща внимание на всички продукти, качеството им, откъде може да се намерят при отлично съотношение цена-качество.
- Интересни и изключително качествени вина по време на готвенето и по време на обяда, както и основни познания за съчетаването на храна с вино.
- Кулинарна култура и кулинарно въображение.
- Възможност за провеждане на обучението на английски език