На курса заедно ще приготвим:
- Сочна пълнена агнешка плешка със сотирани картофи
- Агнешки кюфтенца с лимонов сос
- Агнешки пържоли с дижонска горчица и мащерка
- Пай с печено агнешко месо
140.00 лв.
Агнешкото месо е най-нежното, ароматно, празнично и сакрално месо от всички. За
приготвянето му е нужен усет, внимание, търпение и майсторско съчетаване на вкусовете и ароматите, които му подхождат. Може да бъде приготвяно за минути или пък да бъде задушавано с часове. На този курс ще направим най-вкусните агнешки ястия от цял свят, както и най-подходящите гарнитури за тях.
В наличност
Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 5 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 5 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
Все още нямате акаунт?
Създаване на профил