АБВ на готвенето: Свинско месо – 24.01.2026
200.00 лв. / 102.26 €
24 януари 2026
(събота)
от 10:00 до 16:00 ч.
Българското свинско месо е едно от най-качествените и предпочитани меса. На курса АБВ Свинско месо ще разберете как да избирате най-качественото месо, коя част за какво ястие е най-подходяща, ще приготвим перфектната крехка свинска пържола и ще научите 9-те най-чести грешки при нейното приготвяне.
Ще готвим, ще пием вино и ще се забавляваме.
Лектор: шеф Ивелина Иванова
В наличност
На курса заедно ще приготвим:
- Ароматни печени джоланчета с бира, гарнирани с нар и кестени
- Свински врат с картофи и билкова сметана по провансалски
- Мариновано филе с пикантна карибска салца от киви и манго
- Запечени хрупкави ребърца със сос барбекю
- Дърпана свинска плешка с кайсиево чатни
- Хляб с лук и бекон
Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 5 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 5 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
