Празнични рецепти с агнешко месо – 21.04.2026

160.00 лв. / 81.81 €

Ordered:0
Items available:12

21 април 2025
(вторник)
от 18:00 до 21:00 ч.

Агнешкото месо е най-нежното, ароматно, празнично и сакрално месо от всички. За
приготвянето му е нужен усет, внимание, търпение и майсторско съчетаване на вкусовете и ароматите, които му подхождат. Може да бъде приготвяно за минути или пък да бъде задушавано с часове. На този курс ще направим най-вкусните агнешки ястия от цял свят, както и най-подходящите гарнитури за тях.

Лектор: шеф Ивелина Иванова

В наличност

Валутен курс: 1 EUR = 1.95583 BGN Категории: , ,
Описание

На курса заедно ще приготвим:

  • Очаквайте скоро нашето ново вкусно меню
Общи условия

Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 5 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 5 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.