

Перфектните еклери – 13.06.2025
170.00 лв.
13 юни 2025
(петък)
от 10:00 до 16:00 ч.
Пухкави, въздушни, нежни, пълни с разтапящи тялото и душата пълнежи. Ако си мислите, че е трудно сами да ги направите – елате на курс при нас.
На курса всеки ще направи сам парено тесто, ще шприцова и оформи различни по големина и
форма еклери.
Ще приготвим три различни вида пълнежа и глазури, за да се получат най-вкусните и красиви
френски десерти.
Лектор: шеф Ивелина Иванова
В наличност
Техники, които ще бъдат използвани:
- Основно парено тесто
- Сладкарски крем
- Пухкав крем муселин
- Крем с маскарпоне и малини
- Малинова глазура
- Шоколадова глазура
- Млечна шоколадова глазура с крокан
Еклерите, които направим:
- Шу а ла крем, пълнени с крем патисиер и бяла глазура и листа от рози
- Шу шантили с пухкав ванилов сметанов крем и крем муселин
- Еклери с малинов маскарпоне мус и малинова глазура
- Еклери с крем муселин и карамелизирани ябълки с кленов сироп и пекани
- Еклери с шоколадов крем с лешников тахан и бейлис с шоколадова глазура с крокан
Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 12.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 5 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 5 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.